Funktionsdygtig webshop der konverterer

Med en professionel webshop har du de ideelle rammer for at øge dit salg og konvertere dine besøgende til reelle kunder.

Udvid din forretning med en webshop

Mange butiksejere har ikke en e-handelsløsning i dag, og det begrænser deres mulighed for at betjene og servicere alle kunder. Det kan dog være udfordrende og uoverskueligt at give sig i kast med en webshop. Derfor tilbyder Social Proof Online support og vejledning alle hverdage.

Vores webshopløsning er bygget med SEO for øje og kan være med til at fremtidssikre din webshops rangering på diverse søgemaskiner.

%

af danskernes samlede forbrug online bruges på varer

Varetagelse af din online forretning

Alt i alt er det en sikker løsning for din virksomhed at overlade de tekniske detaljer til de personer, der har stor erfaring med varetagelse af området. Du kan opnå store besparelser på sigt og dermed vil den investering, du har foretaget nemt kunne tjene sig selv ind igen.

CMS-system tilpasset dine behov

Din nye webshop skal tilpasset dine produkter. Vi har erfaringer inden for Woocommerce, Shopify, Magento og Prestashop, samt at bruge disse i sporingen og online markedsføringen fremover.

Fokus vil altid være på, at webshoppen er responsiv og brugervenlig, så du får solgt så mange produkter som muligt. Moderne design og mobilvenlighed er af højeste prioritet, når vores specialister udarbejder din webshop. Vi er selvfølgeligt heller ikke færdige, før du er 100% tilfreds.

3 gode grunde til at investere i en konverteringsvenlig webshop

Fuld support og vejledning fra eksperter.

Webshoppen bliver udarbejdet med SEO for øje.

f

Et CMS-system tilpasset din virksomheds behov.

FixYou Sports Clinic

“Vi er rigtig glade for at samarbejde med Social Proof Online! De har lavet en rigtig flot hjemmeside og et flot logo, som vi er meget tilfredse med! De er altid til at komme i kontakt med og tager alle opgaver til sig, som bliver løst professionelt og til topkarakter! Vi sætter specielt stor pris på den personlige kontakt der er mellem dem og os. Selvom vores virksomhed er lille, tager de sig stadig tid til den gode personlige kontakt! Stor anbefaling herfra! :)”

Katja Michaelsen,
FixYou Sports Clinic

Anbefalede produkter i sammenhæng med webshop

Med Google Ads kan du få en placering på side 1 af Googles søgeresultater.

Med Facebook annoncering kan du lave kataloganonnoncer.

Annoncer med dine produkter fra webshoppen på Google.

Bliv kontaktet allerede i dag

Udfyld felterne så kontakter vi dig hurtigst muligt

Når du har sendt dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 29 10 29 99