Vil du være en del af teamet?

Hos Social Proof Online er vi altid på udkig efter det næste talent, der kan gavne væksten i vores virksomhed. Hvis du mener, at du er den person, vi ikke kan leve uden, kan du altid sende os en uopfordret ansøgning, hvis vi ikke har nogle åbne stillinger i øjeblikket.

Kulturen i Social Proof Online

Social Proof Online er en virksomhed drevet af passion og engagement. Vi er et hårdtarbejdende team, der arbejder mod ét fælles mål – at skabe vækst for vores kunder og for vores egen forretning. Vi er ikke bange for at tænke ud af boksen, og det skal du bestemt heller ikke være, hvis du er den nye del af vores team.

Vi er en blandet flok af motiverede og engagerede medarbejdere, der endnu ikke er så mange, men bestemt arbejder mod at vækste og forøge teamet med flere dygtige medarbejdere.

En fyraftensøl og jokes på kontoret er langt fra unormalt, men vi ved dog også, at det er hårdt arbejde og et godt teamwork, der skaber resultaterne.

Karriere

Vi er startet fra bunden. På papiret er vi et nyt marketingbureau, men der ligger mange års erfaring bag hele fundamentet. Tingene går pt. stærkt, og derfor kræver det også, at du skal kunne balancere en del bolde i luften, hvis du bliver en del af teamet. Samtidigt skal du være specialist på dit område – eller i hvert fald målet om at blive det inden for den nærmeste fremtid.

Som medarbejder hos Social Proof Online vil du opleve frihed under ansvar, dog har vi alle mål, der skal nås og resultater der bestemt skal skabes for vores kunder.

Kundeservice er af højeste prioritet, og vores kunder bliver “en del af familien”, når de samarbejder med os som deres online marketingbureau. Derfor skal du også være serviceminded som person.

Synes du, at det lyder spændende og interessant for dig? Så kig nedenunder og se om vi har nogle ledige stillinger. Måske er du den næste i vores team.

Lige nu søger vi

Marketingpraktikant (PDF)

Bliv kontaktet allerede i dag

Udfyld felterne så kontakter vi dig hurtigst muligt

Når du har sendt dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 29 10 29 99