Dette er via deres app kaldet Ads Manager, der har eksisteret siden 2015. Målet med denne app er at gøre det lettere for annoncører og forretningsdrivende at administrere og optimere annoncer, imens man er på farten.

Gør alt fra telefonen

Denne app gør det muligt at ændre i tekster og billeder direkte i app’en som illustreret på billedet. Man kan croppe billeder, så de passer bedst til diverse formater i Facebooks annoncer og samtidigt tjekke, at billeder overholdet Facebooks tekstpolitikker, hvis man vælger at tilføje tekst.

Som vi kender fra Instagram og Facebook allerede, kan man også gøre brug af skabeloner, farvefiltre mm. på annoncerne i Ads Manager. Alle disse features kan du læse mere om på Facebooks egen blog.

Ads Manager er bl.a. en sammensmeltning af Power Editor, og den er hele tiden i udvikling. I løbet af det seneste år er der f.eks. blevet tilføjet nye funktioner såsom nye måle/rapporterings-funktioner samt A/B annoncetests.

Hvis du er interesseret i at blive bedre til at annoncere på Facebook, kan du læse om Facebookkurserne, som DOP – Din Online Partner tilbyder.